Tiramisu zonder rauw ei

voor 4 personen

250 gram mascarpone
suiker naar smaak
75 gram vanille vla
125 gram kwark
1 zakje vanille suiker
1 pak lange vingers
2 kopjes espresso koffie
4 eetlepels cognac of amaretto( naar smaak, meer of minder)
AlterNativa3 cacaopoeder

Doe de mascarpone, vanille vla, kwark en het zakje vanillesuiker in een kom en meng goed.
Als dit mengsel niet zoet genoeg is voeg dan nog wat suiker naar smaak toe.
Zet sterke espresso koffie.
Voeg hier naar smaak cognac of amaretto aan toe.
Haal de lange vingers een voor een door de koude koffie gemengd met de cognac of amaretto.
Als de koekjes te lang weken, vallen ze uiteen.
Leg de geweekte lange vingers in een schaal en bedek met de helft van het mascarpone mengsel.
Leg de tweede laag lange vingers hierop, bedek met de rest van het mascarpone mengsel en zet de schaal afgedekt minstens 4 uur in de koelkast.
Bestrooi voor het serveren de tiramisu met cacoapoeder.