Koffie cake

1 espresso

100 gram chocolade met noten

200 gram zachte boter of margarine

150 gram suiker

zout

3 eieren

200 gram zelfrijzend bakmeel
Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius. Hak de chocolade in kleine stukjes. Beboter een kleine cakevorm. Doe de boter of margarine, suiker en een snufje zout in een kom. Mix het in ongeveer 10 minuten romig. Klop één voor één de eieren erdoor. Zeef 1/3 deel van het bakmeel erboven. Schep dit bakmeel erdoor. Doe de helft van de koffie door het beslag en schep het erdoor. Zeef weer 1/3 deel bakmeel en schep het erdoor. Meng de rest van de koffie erdoor. Doe nu de stukjes chocolade en de rest van het bakmeel erdoor. Doe het beslag in de cakevorm. Plaats de cakevorm iets onder het midden in de oven. Bak de cake 65 tot 75 minuten goudbruin. Laat de cake eerst wat afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt.